Залози за тенис на маса

В последно време все повече станаха възможностите за залози на тенис на маса, които предлагат световните букмейкъри. Със сигурност е далеч по-интересно да гледаш Световното първенство, ако можеш да направиш прогнози и залози за победителя в даден мач или в целия турнир. Освен това, букмейкърите предлагат и няколко други интересни възможности за залози на тенис на маса, като например колко общо точки ще бъдат отбелязани в даден мач, а също така и победител при зададени първоначално хендикап геймове за по-слабия играч.

Ето например, какви са коефициентите за залози преди днешните четвъртфинали от световното първенство:

WANG Hao 1.13 – MIZUTANI Jun 5.5
Ma Long 1.30 – Ma Lin 3.2
ZHANG Jike 1.4 – WANG Liqin 2.75
BOLL Timo 1.45 – CHEN Qi 2.6

Или с други думи, ако някой прецени, че Ma Lin ще победи и заложи 10 лева затова ще получи 32, а ако заложи на Ma Long и той спечели ще прибер обратно 13 лева или 3 лева чиста печалба.

Възможни са и залози на всички срещи до края на Световното първенство – финалът при жените, полуфиналите на двойки мъже и жени и така нататък.

Разбира се, възможностите за залози на тенис на маса не се ограничават само до световното първенство. Големите букмейкъри редовно предлагат различни срещи, на които могат да се направят залози, като освен големите турнири от световната верига, често предлагани за прогнози и залози на тенис на маса са и срещите от големите шампионати на Европа.

За съжаление, не се предлагат залози за първенството на Китай, но това едва ли е кой знае какъв проблем. Освен чисто финансовата гледна точка, това да правиш прогнози и залози на тенис на маса си е и допълнителен адреналин докато се гледат срещите и правят удоволствието от тениса по-голямо, макар и това да не е валидно за всеки.

Така или иначе, приятно гледане на срещите от Световното първенство.