Алтернативни футболни залози

Футболните срещи предлагат огромен брой възможности за залози, като това е особено вярно когато става дума за предложенията на най-големите букмейкъри. Въпреки това, статистиката показва, че масово играчите залагат на стандартните типове залози като победител в мача, повече или по-малко от 2.5 гола и залози с връщане на парите при равенство. Това е меко казано много странно.

Благодарение на конкуренцията между букмейкърите днес можем да заложим на практически всичко и това ни дава много по-големи шансове за успех. Това е така, тъй като можем лесно да се съсредоточим само в една част от предложенията на букмейкърите и да намерим точно онази, в която познаваемостта ни е най-добра. В крайна сметка, едно е да познаеш дали даден отбор ще спечели срещата или дали този същия отбор ще допусне гол или не през първото полувреме. Такива и подобни залози има десетки, а доброто познаване на всеки един от тях може да ни даде многократно по-добри възможности за печалба от прогнози за футболни срещи. Още повече, че вече в интернет могат да се намерят десетки и стотици сайтове като bet-roi.com например, които предлагат анализи и статистическа информация за практически всеки вид залог.

Това е и съветът ни към всички онези, които искат да печелят от спортни и футболни залози. В никакъв случай не се ограничавайте само до основните залози, които букмейкърите предлагат. Експериментирайте и пробвайте вашите възможности в различните видове игри. По този начин ще намерите онзи тип залози, в който сте най-добри и ще можете по-бързо да достигнете до момента, в който уверено да кажете, че сте един от малкото, които печелят от футболни прогнози.

А понеже говорим за съвети, водещи до печалби от футболни прогнози, то ето още няколко полезни статии от . Ако разберете внимателно идеята за откриването на вашия тип залози, в който ще имате най-добра успеваемост и постигнете дисциплината и правилното менажиране на вашите залози, както предлагат хората в quora, то със сигурност рано или късно ще постигнете така нужния ви успех.