Автобусът на Жозе

В последните няколко седмици много се говори за тактиката използвана от Жосе Моуриньо в неговите най-важни мачове през сезона. Всички казват че той паркира автобуса пред вратата на своя отбор и с това убива красивия нападателен футбол. Имаше няколко шеги, че Автобусът трябва да стане част от емблемата на Лондончани. Специалистите казват това едва сега, след като тази негова силно дефанзивна система не даде резултат срещу отбора на Атлетико Мадрид.

Не трябва да се забравя че с подобна тактика той постигна най-добрите резултати в историята на Интер. Никак не е лесно да се спечели италианската Серия А. Когато той направи требъл с този отбор всички казваха че той е най-големият талант сред всички активни мениджъри по света. След това той се премести в Испанската Ла Лига. Там по същия нагъл и грозен начин той мачкаше съперниците си и дори се говореше, че той е стартирал упадъка на Барселона. Разгадаването на това как да победи една истинска машина като онзи Дрийм тим на Барса от преди няколко сезона. Тогава всички възхваляваха Специалния.Jose Mourinho

Сега обаче когато неговата тактика не проработи, което вероятно се случва за първи път на толкова високо ниво, той е разкъсван от критики. Ако резултатът беше различен??? Ако мачът беше завършил 1:0 за неговия Челси сега щяхме да чуваме различни думи. Защото той щеше да играе финал на най високо ценения турнир. Ами ако не беше загубил някой от трите си мача срещу. Кристъл Палас, Астън Вила или Съндърланд. Тогава той щеше да е едноличен лидер и в Англия. Пак щяхме да чуем колко добър тактик е той. Колко силен мотиватор е той. Как вижда играта по различен начин от останалите. Това обаче не се случи.

Едно е сигурно. Каквото и да направи този поругалски специалист той ще остане завинаги и безрезервно в сърцата на феновете в отборите които е водил. Малко специалисти могат да се похвалят с това.

Автобусът на Жозе е енигма разгадана само от Диего Симеоне до момента. Автобусът на Жозе е причината той да бъде силно обичан и много мразен, възхваляван и отричан.

PS Benefit from fantastic savings on cabo fishing reports , just by taking a look at tagcabosportfishing.com

Visit btcmanager to find out more regarding btc

PS Benefit from fantastic savings on nahville locksmith , just by taking a look at http://www.locksmithnearnashville.com